over ons

Wat doen wij?

ROCK. is een projectontwikkelaar die met passie en ambitie hoogwaardige vastgoedprojecten ontwikkelt. ROCK. werkt met verrassende, eigentijdse materialen en maakt van elk project iets unieks. ROCK. is voornamelijk actief in de Amsterdamse vastgoedmarkt.

ROCK. gaat verder dan bouw alleen. Met onze achtergrond en ervaring in de modebranche, fotografie en aannemerij, waar oog voor detail en gevoel voor trends de boventoon voeren, bekijken wij objecten vanuit een ander perspectief. Deze kennis combineren wij met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van vastgoed en het uitgebreide netwerk van partijen die een rol spelen in de projectontwikkeling. Zo komt ROCK. tot kwalitatieve en onderscheidende projecten.

ROCK. gelooft in co-creatie. Door de goede samenwerkingen met alle betrokken partijen zoals de beste vakspecialisten, designers, architecten, bouwers en investeerders is ROCK. in staat om elk project een eigen identiteit te geven.

ROCK. verdiept zich. Tijdens de ontwikkeling verplaatsen wij ons van begin tot eind in de eindgebruiker. Wij durven te bouwen met bijzondere materialen, details maken bij ons het verschil. Zo halen wij het maximale uit een ruimte met als doel het creëren van een uniek eindresultaat.

Vastgoed verkopen?

ROCK. is constant op zoek naar nieuwe projecten en uitdagingen. Geen object weerhoudt ons ervan om te kijken naar de kansen en mogelijkheden.
Of het nu gaat om een Rijks monumentaal pand of een kleine studio; zolang wij het gevoel hebben ergens iets unieks van te kunnen maken is ROCK. geïnteresseerd. Wij maken graag een realistisch en marktconform voorstel, waarbij discretie een vanzelfsprekendheid is.